Här är kläderna du ska ha på dig 2017

2017 är här och det är dags att uppdatera trenderna vi har i garderoben. Vi har listat trenderna vi tror kommer hålla i sig även i år.

2017 är här och det betyder nytt år – nya modetrender. Den här våren kommer en hel del hänga kvar sedan hösten och vi tar tillbaka flower-power, volanger och tyllkjolarna är hetare än någonsin. Modette har listat några av de vanligaste trenderna som garanterat kommer täcka gatorna i vår och tipsar om våra favoriter i butik just nu. Så mycket inspo!

Såklart väljer alla helt själva var de vill handla sina kläder och vad de vil ha på sig – men, experter inom ämnet har analyserat märket Zara för att se vilka åldrar som handlar där mest och minst Läs mer.

Då tjejer handlar på Zara som mest är när vi är runt 23-27 år. Men runt 25-årsåldern börjar det trappa ner. Enligt statistiken så börjar vi dra oss mot nya modemärken och affärer när vi närmar oss 30, skriver Who What Wear.

När vi har fyllt 33 så har vi gått vidare till nya möjligheter och därmed dissat for life. Låter helt sjukt, eller hur?

Men formuläret har gått ut till tusentals unga i hela landet. Bakom det står Sara Damber, som leder projektet ”Avstamp”, inom arbetsförmedlingen. Det handlar om en guide om arbetsmarknaden som delas ut till unga.

– Det här måste ses i sitt sammanhang. Hela guiden är fylld av drömmar och visioner. 
Guiden frågar bland annat unga hur de ser på sig själva och då är arbetskläder en viktig del, påpekar Sara Damber.

arbetskläder rea
arbetskläder rea

I vilka arbetskläder trivs du bäst? I blåkläder, aftonklänning, kycklingdräkt eller läder och kedjor? Den frågan fick Oscar Löfgren – i ett formulär från arbetsförmedlingen.

  • blåkläder jm
  • blåkläder byxor
  • blåkläder återförsäljare
  • blåkläder dam
  • blåkläder jula
  • blåkläder svenljunga
  • blåkläder shorts
  • blåkläder kilt

blåkläder återförsäljare

3. Tyllkjolar, eller midkjolar. Dessa favoriter såg vi massor av i somras och kommer hänga med oss in på våren också. Vi ÄLSKAR rosa tyllkjolar, ett måste i garderoben i vår.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *